Antrenorul Ionuţ Popa are infirmeria plină la CSMS Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza timpului foarte rece şi a condiţiilor de pregătire, nu mai puţin de şase jucători ai Iaşiului sunt accidentaţi. Crenganis, Gorovei, Petrovic, Avrămia, Popa şi Straton sunt cei şase fotbalişti care sunt accidentaţi după prima săptămână de cantonament. Primul stagiu de pregătire centralizată (care se desfăşoara la stadionul Emil Alexandrescu) se va termina vineri, după care Ionuţ Popa le va da două zile libere juc

n privinţa achiziţiilor, Ionuţ Popa a anunţat că mai are nevoie de cel puţin 3 jucători care să poată intra titulari. Un portar, un stoper şi un vârf sunt cele trei posturi considerate deficitare de antrenor.

Conducerea CSMS îl aşteaptă în continuare la pregătiri pe fundaşul francez Yamoudou Camara (25 de ani), de la divizionara secundă Unirea Alba Iulia şi care a mai evoluat în cariera lui la AS Nancy (2007-2008), AS Nancy B (2008-2010, perioadă în care a bifat 63 de jocuri), iar în anul 2010 a evoluat la FK Ekranas. Camara mai are contract cu echipa ardeleană până în anul 2014, iar CSMS trebuie să negocieze şi cu Unirea Alba Iulia (formaţie confruntată cu o acută criză financiară) un transfer al jucătorului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite