Ionuţ Popa: "Ne vedem campioni europeni până de Crăciun, dar nu avem valoare nici de locul 6!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Popa
Ionuţ Popa

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat a finalul remizei de pe teren propriu cu Dunărea Galaţi, scor 1-1, că lotul pe care îl are la dispoziţie nu este nici măcar de locul 6 în Liga a II-a, dar toată lumea vorbeşte despre promovare.

"Ne vedem campioni europeni până de Crăciun, dar nu avem valoare nici de locul 6 măcar! Te poţi îmbolnăvi antrenând o asemenea echipă. Pentru a mai spera la promoavrea în Liga I, în iarnă trebuie să fim la cel mult şase puncte de locul al doilea, să renunţăm la vreo 10 jucători - şi sunt indulgent când spun 10, şi să aducem şase fotbalişti valoroşi. Altfel, ne chinuim degeaba", a spus Ionuţ Popa.

De partea celaaltă, antrenorul Viorel Tănasă a spus că pentru promovare, din Seria I a ligii secunde se vor bate Viitorul Constanţa, Delta Tulcea şi Săgeata Năvodari: "Din ce am văzut eu până acum, cele mai mari şanse la promovare le au Viitorul Constanţa, Delta Tulcea şi Săgeata Năvodari. Despre Iaşi nu vreau să vorbesc, dar astăzi (n.r. - sâmbătă) au fost un adversar facil. Puteam chiar să luăm toate punctele dacă am fi concretizat măcar una dintre ocaziile avute la scorul de 1-1".

Formaţia CSMS Iaşi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Dunărea Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a Seriei I a lgiii secunde.

Pentru ieşeni a marcat Onofraş '59, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Chelaru '66.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite