Ionuţ Negoiţă le oferă o primă suplimentară dinamoviştilor dacă vor câştiga Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a declarat că va oferi o primă suplimentară în valoare de câteva zeci de mii de euro echipei Dinamo în cazul în care va reuşi să câştige finala Cupei României, pe care o va disputa cu Steaua, miercuri, la Braşov.

"Nu e prima dată când fac un astfel de gest şi m-am gândit că acum ar fi un moment bun să ofer o primă fotbaliştilor de la Dinamo în cazul în care câştigă Cupa României. E un meci important şi prin prisma faptului că nu ocupăm un loc foarte bun în clasamentul Ligii I dar şi pentru că întâlnim Steaua în finală greutatea partidei creşte. Eu cred că orice stimulent este binevenit. E vorba de o sumă consistentă, câteva zeci de mii de euro, zic eu deloc de neglijat. Sper ca dinamoviştii să-mi ia banii şi să înscrie un gol mai mult decât Steaua. Important e ca Dinamo să câştige Cupa României", a declarat omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, care a precizat că a reînnoit contractul de sponsorizare pe care îl are cu FC Dinamo, pentru încă un an.

Finala Cupei României - Timişoreana, dintre echipele Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti, se va disputa miercuri, de la ora 21.15, pe stadionul Tineretului din Braşov şi va fi transmisă în direct de Pro TV.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite