Negoiţă: "Jocul echipei Poli ne dă mari speranţe pentru promovare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei ACSMU Poli Iaşi, Ionuţ Negoiţă, a declarat aseară, la finalul partidei câştigate pe teren propriu, scor 4-0 (2-0), în faţa formaţiei Unirea Alba Iulia, că jocul prestat de elevii lui Adrian Falub dă speranţe pentru promovare.

"Am asistat astăzi la un meci mult mai bun decât cele făcute în ultimele etape. Cred că jocul ne dă speranţe pentru promovare. Antrenorul Adrian Falub avea nevoie de acest succes concludent. Sper ca această victorie să le dea un moral bun şi să luăm maximum de puncte din ultimele două partide, din acest tur de campionat, pentru a rămâne aproape de locul al doilea", a spus Ionuţ Negoiţă.

ACSMU Poli Iaşi – Unirea Alba Iulia: 4-0 / Primele goluri pentru doi fotbalişti din pepiniera ieşeană

Omul de afaceri a adăugat că în iarnă se va renunţa la mai mulţi jucători: "Probabil mai mulţi jucători vor pleca în această iarnă, pentru că obiectivul nostru rămâne promovarea. Mă bucură evoluţiile celor doi juniori ieşeni, Creţu şi Herghelegiu, care de altfel au şi marcat astăzi şi sper ca pe viitor şi alţi tineri din pepiniera proprie să facă pasul spre prima echipă". La finalul jocului, Ionuţ Negoiţă a fost apostrofat de câţiva suporteri, care l-au întrebat de ce a renunţat atât de uşor la antrenorul Ionuţ Popa şi i-au cerut să bage bani la echipă pentru a promova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite