Ionuţ Badea: "Sper să învingem echipa Pandurii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul formaţiei Universitatea Cluj, Ionuţ Badea, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Pandurii Târgu-Jiu formează o echipă agresivă şi ofensivă, care se bazează pe fotbalişti de calitate, conduşi de un antrenor priceput.

"Pandurii formează o echipă bună a campionatului, agresivă, cu jucători de calitate. Ei manifestă o forţă de joc foarte ridicată în multe momente. E foarte important ca jucătorii noştri să rămână lucizi, să nu se piardă pe teren. Sper ca noi să ne continuăm forma bună. "U" n-a reuşit să învingă până acum Pandurii, tocmai de aceea sper ca un eventual succes să fie cireaşa de pe tort", a spus Ionuţ Badea.

Tehnicianul a adăugat că nu va menaja niciun jucător pentru acest meci, în vederea partidei următoare, cu Dinamo, nici măcar pe cei care au deja trei cartonaşe galbene şi sunt pasibili de suspendare. În această situaţie se află Claudiu Niculescu şi Adrian Cristea. "Niciun jucător nu face, în general, obiectul unei menajări. Am fost în aceeaşi situaţie şi cu Braşovul când am reuşit să nu luăm niciun cartonaş galben", a spus Badea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite