Sichitiu: "Tatăl lui Ioniţă e certat cu sticla!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sichitiu îl acuză dur pe tatăl lui Alexandru Ioniţă
Sichitiu îl acuză dur pe tatăl lui Alexandru Ioniţă

Tatăl lui Alexandru Ioniţă, Teodor Lucian, îl acuza pe Sichitiu că a vrut să-l împrumute în urmcă cu două sezoane de la Rapid pe fiul său. Fostul director general al giuleştenilor a lansat un atac extrem de dur la adresa tatălui lui Ioniţă.

"Cazul Ioniţă e la fel ca al multor jucători împrumutaţi. La Rapid erau atunci Răduţă şi Creţu mai avansaţi în pregătire decât el, nu avea şanse să joace.
Părinţii multor copii mi-au mulţumit pentru ce am făcut, dar văd că un om a cărui viziune despre fotbal e doar ogorul şi sticla mă jigneşte fără să fi discutat un cuvânt în viaţa lui cu mine. Nu mă pot coborî la nivelul lui, dar nici nu pot să îi las fără informaţii corecte pe iubitorii fotbalului pentru că am contribuit alături de mulţi alţi antrenori şi sponsori care au bagat bani în formarea acestor copii. Mulţi părinţi ar trebui să mulţumească, nu să jignească", spune Sichitiu. 

"Consider că transferul la Koln e prematur pentru experienţa lui Ioniţă. Mă tem că Bundesliga nu e campionatul românesc. Trebuia să mai rămînă la Rapid, să mai prindă experienţă în prima ligă, apoi să plece. Înţeleg însă şi situaţia financiară a Rapidului, o cunosc bine şi le dau dreptate, pentru că aveau nevoie de bani ca de aer", a mai spus Sichitiu pentru rapidisti.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite