Ionel Ganea: „Dinamo se va lupta pentru campionat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ganea s-a mişcat ca în vremurile bune Foto: Stelian Grăjdan
Ganea s-a mişcat ca în vremurile bune Foto: Stelian Grăjdan

Ajuns la 36 de ani, directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Ganea, a participat la turneul de fotbal în sală care se desfăşoară în aceste zile în Sala Sporturilor din Braşov.

„Ganezul" s-a mişcat bine, iar propria echipă s-a impus cu 3-1, două goluri fiind marcate de fostul atacant de la VfB Stuttgart, care a evoluat fără să se menajeze, intrând tare la adversari, chiar dacă meciul avea un caracter amical.

La finalul partidei, fostul rapidist a declarat că Dinamo are potenţial pentru a câştiga campionatul, chiar dacă se află pe locul opt în Liga I.

Noi ne gândim încă la titlu, chiar dacă ne va fi foarte greu să ne atingem obiectivul. CFR şi Steaua pornesc cu prima şansă la campionat, dar vom avea şi noi un cuvânt de spus.

Chiar dacă l-am pierdut pe Gabi Tamaş, echipa nu s-a slăbit şi avem forţa să ne impunem la finalul sezonului", a menţionat „Ganezu", care a vorbit şi despre plecarea lui Dan Petrescu de la Unirea Urziceni.

Dan Petrescu a făcut treabă bună la Urziceni, iar echipa va fi slăbită odată cu plecarea acestuia. Cu toate acestea, sunt absolut convins că Unirea se va bate la titlu şi va face în continuare o figură frumoasă, dar contează şi numele celui care îl va înlocui pe Dan", este de părere fostul rapidist.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite