Ionel Dănciulescu: „Îi reclam la LPF pe cei de la Hercules Alicante“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Danciu-gol“ este rezervat în privinţa statutului de favorită al echipei sale în lupta pentru campionat. Jucătorul de 33 de ani dezvăluie că spaniolii nu i-au plătit nici acum banii pentru îndeplinirea obiectivelor. Dănciulescu are şi acum coşmaruri cu fosta sa echipă, Hercules Alicante, care nu l-a plătit pentru îndeplinirea promovare şi clasarea în primele trei echipe.

„Corbul" pare decis să se judece cu formaţia la care a ajuns şi Cristi Pulhac. Atacantul  a mai precizat că ceilalţi dinamovişti îşi vor primi restanţele salariale.

„Adevărul": Urmează meciul cu FCM Tg.-Mureş. Are vreo importanţă aparte pentru tine această partidă, după ce ai primit o ofertă de la ei, înainte de startul sezonului?

Dănciulescu: Nu, de ce? Le mulţumesc celor de acolo pentru interesul arătat, s-au purtat foarte bine, dar s-a terminat. Ei m-au înţeles că am semnat cu Dinamo, şi asta e... Nu cred însă că meciul de sâmbătă va fi mai uşor decât cu Rapidul. Chiar dacă Tg.-Mureş este o echipă nou-promovată, ei au jucători cu experienţă. Cum ar fi Stere, Flavius Moldovan...

Ai evoluat destul de puţin de când te-ai întors. Ţi-ar fi plăcut să fii mai mult folosit?

Orcui i-ar fi convenit să joace mai mult, dar eu nici n-am fost pus la punct cu pregătirea fizică. Sper ca săptămâna asta să ajung la sută la sută. Înainte de startul sezonului, eu am pierdut perioada de acumulare.

Ce vă spune Ioan Andone la pauză, de reuşiţi să întoarceţi scorul în repriza secundă?

Păi, nea Ando a ştiut mereu să ne mobilizeze. Restul sunt lucruri de bucătărie internă.

Vă gândiţi deja la titlu?

Acum, nu. Vrem doar să adunăm cât mai multe victorii, e şi prematur să ne gândim la titlu. Chiar dacă suntem în vârf, nu ne-am detaşat de celelalte echipe.

Sunt probleme cu plata salariilor la Dinamo?

Din ce-am înţeles eu, s-au plătit deja sau se vor plăti săptămâna asta salariile. La mine nu sunt probleme, pentru că abia am venit.

Mai ai coşmaruri cu Hercules Alicante?

Din păcate, da. Ei ar fi trebuit să-mi plătească până acum banii pentru îndeplinirea a două obiective: promovarea şi clasarea în primele trei. Dacă până la finele acestei săptămâni nu-mi virează banii, voi face o sesizare la LPF. Sunt neserioşi şi lipsiţi de fair-play.

Ce sfaturi i-ai dat lui Pulhac?

Să aibă grijă de el acolo, sper ca oamenii să se poarte mai bine cu el, decât cu mine. Vorbesc cu Cristi la telefon, îl ajut şi eu cu ce pot.

Moţi nu mai vrea emoţii

Cosmin Moţi recunoaşte că defensiva e de vină pentru numărul mare de goluri pe care îl încasează roş-albii în fiecare meci.

"Sperăm să nu mai fie nevoie să revenim după ce primim goluri, să nu mai avem emoţii, normal că apărarea este de vină când luăm câte două pe meci. Nu ştiu ce nu merge, nimic din câte se pare, dar sper să remediem problemele", a spus Moţi.

Fundaşul e sigur că echipa şi-a revenit după eşecul cu Hajduk din Liga Europa: „A fost o perioadă grea după meciul de la Split, dar au urmat două rezultate bunicele şi am reuşit să trecem peste acel eşec".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite