Ionel Augustin revine la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Minerul Lupeni, grupare ce şi-a anunţat retragerea din Liga a II-a, a declarat că îşi va rezilia contractul şi va reveni la Dinamo, unde urmează să ocupe o funcţie la prima echipă sau la centrul de copii şi juniori.

"După ce îmi voi rezilia contractul cu Minerul mă voi întoarce la Dinamo. Eu am avut şi până acum contract cu Dinamo şi urmează să ocup o fucţie la prima echipă, după ce voi discuta cu Andone, sau la echipa a doua a clubului sau la centrul de copii şi juniori. Îmi pare rău de situaţia întâmplată la Lupeni. În ceea ce mă priveşte îmi pare rău că am dezamăgit ca joc, dar nu a fost numai vina mea. Dacă echipa ar mai fi continuat în campionat cred că am fi scos-o la capăt, până la urmă", a declarat Augustin.

Preşedintele de onoare al grupării Minerul Lupeni, Cornel Resmeriţă, le-a transmis jucătorilor formaţiei din Liga a II-a, după înfrângerea din meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, scor 0-3, că echipa se va desfiinţa din cauza crizei financiare şi a arbitrajelor.

După şase etape ale Ligii a II-a, Minerul Lupeni ocupă locul 15 în clasamentul seriei a II-a, cu patru puncte, înregistrând patru înfrângeri, o victorie şi un rezultat de egalitate.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite