Ion Moldovan salută posibila revenire a lui Ioan Andone la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Moldovan, fost jucător şi antrenor al echipei Dinamo, s-a declarat mulţumit de posibilitatea ca Ioan Andone să pregătească din nou gruparea roş-albă.

Moldovan a spus că este firescă graba cu care se face numirea antrenorului. "Performanţele lui Ioan Andone la Dinamo, atât ca jucător, cât şi ca antrenor, au fost remarcabile. Sigur, alegerea nu o fac eu, dar din ce ştiu, cred că opţiunea Andone este una bună pentru viitorul lui Dinamo. E firesc ca Dinamo să se mişte foarte repede, pentru că pregătirile pentru campionatul viitor şi pentru Europa League vor începe în 14 iunie şi fiecare trebuie să ştie ce are de făcut. De aceea este primordială numirea antrenorului şi a staff-ului, plus a celorlalti factori care se ocupă de scouting. Vor trebui să acţioneze rapid pentru aducerea unor jucatori", a declarat Ion Moldovan la Sport Total FM.

Este buna achizitia lui Helder si cred ca se bazeaza pe observatia lui Ioan Andone, din timpul cat a antrenat Rapidul. Cand esti antrenor, nu conteaza pe cine ai antrenat, trebuie sa fii profesionist

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite