Ion Crăciunescu, penibil: „Penalty-ul este indiscutabil, dar şi gestul lui Opriţa merita taxat“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Crăciunescu recunoaşte că există în continuare cazuri de corupţie în arbitraj
Ion Crăciunescu recunoaşte că există în continuare cazuri de corupţie în arbitraj

Preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, s-a făcut de râs în momentul în care a încercat să-şi apere fiul. Fostul arbitru spune că Teo n-a greşit când a acordat penalty pentru Petrolul, dar putea să-i acorde un „galben" şi lui Opriţa.

Invitat permanent la Digi Sport, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, a comentat fazele de-a dreptul penibile din această etapă a Ligii I. „Penalty-ul este indiscutabil, dar şi un gest ca al lui Opriţa merita taxat. Deşi a fost faultat, cred că trebuia să i se fi dat şi lui Opriţa avertisment pentru simulare. Am discutat cu fiul meu aseară şi i-am spus că a luat decizia corectă. Penalty indiscutabil. Dar există aşa o răutate pe care-mi este greu s-o înţeleg! Eu nu îl apăr, mereu când a greşit am fost printre primii care l-au taxat la televizor. Dar cinci ani l-au pus la zid toţi şi şi-au bătut joc de el cum au vrut. De ce îl asimilează cu nepotismul din arbitraj? Îl aşteaptă toţi la cotitură", a spus, vizibil dezamăgit, Crăciunescu.

Declaraţia fostului arbitru nu i-a lăsat mască nu numai pe telespectatori, ci şi pe Mihai Stoica, care a intervenit telefonic: „Ar fi ceva nemaiîntâlnit în fotbal! Eu n-am auzit niciodată aşa ceva, ar fi fost o premieră în fotbal o asemenea decizie".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite