Ion Crăciunescu: "Cine se crede Mureşan? Ana Pauker, Hitler?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Greşelile lui Teo Crăciunescu în partida CFR - Astra l-au determinat pe preşedintele din Gruia să ceară excluderea acestuia din arbitraj. Reacţia tatălui actualului central, fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu, nu a întârziat.

"În ceea ce îl priveşte pe domnul Mureşan mi se foarte grav că dumnealui a spus că nu se va lăsa pînă nu îl va da afară din arbitraj pe Teo Crăciunescu. Eu îi spun domnului Mureşan că face parte din sistem şi dacă va continua cu aceste lucruri, voi veni şi cu alte lucruri pentru a demonstra că face parte din sistem. Acest 'domn' Mureşan este unul dintre primele cinci personaje din sistemnul fotbalului romanesc.", a spus Crăciunescu la Digisport

"Mi se pare îngrozitor că acest om să spună că este presedinte de club şi că va face tot ce poate ca un arbitru să fie exclus. Cine se crede ? Ana Pauker, Hitler, cine e el, de poate să îşi permită lucruri care nu ţin de el? Arbitrajul ţine de sistem şi asta ne spune dânsul. Sunt unii oameni pe care nu trebuie să îi arăţi cu degetul, că se demască singuri. Nu credeţi ca are pârghiile în mână?", a comentat Crăciunescu pentru sptFM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite