Ion Crăciunescu: "Mircea Sandu a scufundat arbitrajul şi fotbalul românesc!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Crăciunescu nu poate să-l ierte pe Mircea Sandu
Ion Crăciunescu nu poate să-l ierte pe Mircea Sandu

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a declarat, marţi, că preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, este vinovat pentru starea arbitrajului din ţara noastră.

Crăciunescu l-a comparat pe Mircea Sandu cu aisbergul care a cauzat scufundarea celebrului vas Titanic. "Mircea Sandu e principalul vinovat pentru starea arbitrajului din România. De când este el preşedinte, adică de 20 de ani, arbitrajul s-a dus în jos, la fel ca şi fotbalul românesc. Preşedintele FRF reprezintă pentru fotbalul românesc ceea ce a insemnat aisbergul pentru Titanic", a spus Craciunescu la TV Ziare.com.

Mai citiţi şi:

Crăciunescu: "Nu voi mai lucra cu Mircea Sandu niciodată"

Gică Popescu: "Singurul om bun la CCA este Crăciunescu"

Intrebat de ce nu ocupă o poziţie de conducere în fruntea arbitrajului românesc, Crăciunescu a răspuns: "Ei nu au nevoie de persoane care sa le spuna adevărul verde în faţă sau care să le critice. Ei au nevoie de persoane cu care să facă ce vor."

Fostul mare arbitru român a comentat şi meciurile cu probleme de arbitraj din prima etapa a returului Ligii I. "Augustus Constantin era conducătorul jocului, nu trebuia să se ia dupa asistent. Poţi să ţi cont de o informaţie a asistenţilor tăi, dar, dacă tu vezi bine, nu înţeleg de ce iţi schimbi părerea", a spus Crăciunescu despre partida dintre Dinamo - Universitatea Craiova, scor 2-1, acolo unde a oficiat Augustus Constantin.

Referitor la evenimentele petrecute la meciul dintre Steaua şi Ceahlăul, scor 1-3, atunci când partida a fost oprită pentru câteva minute, din cauză bulgărilor de zăpadă aruncaţi pe teren, Crăciunescu a precizat: "Nu as fi oprit jocul pentru doi bulgări de zăpadă. Nu mi se pare un lucru ieşit din comun. Cred că s-ar fi rezolvat cu o simplă atenţionare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite