Ioan Niculae a mai împuşcat un antrenor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
18 schimbări de  antrenor s-au produs  la Astra de când  patron e Ioan Niculae
18 schimbări de antrenor s-au produs la Astra de când patron e Ioan Niculae

Patronul ploieştenilor l-a dat afară pe Antonio Conceicao, al patrulea tehnician al sezonului. Jucătorii n-au scăpat de critici.

Ioan Niculae calcă apăsat pe urmele lui Gigi Becali. Stilul său „dictatorial" a mai făcut o victimă, pe portughezul Antonio Conceicao.  Acesta a pierdut patru meciuri din cinci, ceea ce i-a fost fatal. „Conceicao a jucat cu patru fundaşi centrali la un meci de acasă. Dacă pregăteam eu echipa, aş fi luat decizii mai bune", şi-a explicat Niculae decizia de a-l da afară pe Conceicao.

Portughezul este al patrulea antrenor al Astrei din acest sezon. Ploieştenii au început campionatul cu Selymeş, l-au continuat cu Şumudică, apoi a fost adus Selymeş din nou, pentru ca returul să fie abordat cu Antonio Conceicao.

„N-are nicio legătură cu antrenoratul. Până acum mai jucam ceva, chiar dacă luam bătaie aveam şi noi o ocazie", s-a plâns Niculae. Acesta a anunţat că va miza pe un atrenor român pentru finalul de sezon.

Prestaţiile slabe ale echipei sunt cauzate şi de jucători, iar cei găsiţi responsabili de Ioan Niculae sunt Spadacio şi Găman. A trebuit să-l aduc şi pe Spadacio să ia câteva zeci de mii de euro pe lună, iar alţi copii români să nu aibă nicio şansă. Acest mare Găman a dat pe lângă minge gata-gata să-şi rupă picioarele. De jumătate de an mă chinuiesc să-i spun că nu e fotbalist, dar el crede că e cel mai mare din România".

"Şumudică n-are caracter, Conceicao nu e antrenor, Selymeş nu se pricepe la schimbări. Pe Conceicao nici nu-l ascultau jucătorii."

Ioan Niculae patron Astra

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite