Ioan Niculae, patron Astra Ploieşti: „N’Doye aducea femei în camere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul a dezvăluit că senegalezul de 33 de ani îi „alimenta“ pe coechipierii săi cu fete pentru distracţii, în cantonamentele susţinute în ţară. După debutul dezastruos al Astrei în noul sezon, cu două eşecuri (0-2 cu CFR şi 0-1 cu Sibiu), Ioan Niculae l-a dat afară pe antrenorul Tibi Selymeş. Apoi, a pus tunurile pe jucători.

„Adevărul": Echipa are zero puncte, după două etape. Ce măsuri veţi lua?

Ioan Niculae: Ne vom despărţi de toată lumea. Nu numai de Selymeş, ci de toată banca tehnică.

Pe jucători nu sunteţi supărat?

Ba da. Mai ales pe N'Doye, care nu ştie decât să dea pase înapoi. Locul lui este în Liga a patra. Iar la Cluj, după meciul cu CFR, Fatai avea o fată în cameră! Nu ştiu cum de Selymeş a permis aşa ceva. E posibil să fi fost adusă de N'Doye. Regret ziua în care l-am transferat de la Dinamo.

Ce veţi decide în cazul celor doi jucători?

Noul antrenor va decide soarta lor. Dar despre N'Doye şi Fatai pot să spun că le va fi greu să mai joace la Astra.

După meciul cu Sibiu, aţi spus despre Lucian Goian că se va întoarce la Dinamo mai repede decât credea el. De ce?

Pentru că, mai nou, Goian se crede lider de sindicat. În loc să joace pe teren, el face pe sindicalistul. S-a prezentat la conducere cu o plângere din partea jucătorilor, cum că ei nu sunt de-acord cu noul Regulament de Ordine Interioară. Goian are gura cam mare. Voia primă la toate meciurile. Astfel de oameni nu vor reuşi nimic în viaţă.

V-aţi gândit care va fi noul antrenor?

Şumudică ar fi o variantă, dar nu numai el, mă mai gândesc şi la altcineva.

''Despre N'Doye şi Fatai pot să spun că le va fi greu să mai joace la Astra. ''
Ioan Niculae patron Astra

A redus bugetul clubului cu trei milioane de euro

Furia lui Ioan Niculae a atins toate departamentele clubului Astra. Patronul a decis, ieri, ca personalul administrativ al clubului să fie redus cu 25 la sută, ceea ce înseamnă că măsurile au afectat până şi femeile de serviciu. De asemenea, bugetul prahovenilor a fost redus, de la opt milioane de euro, la cinci milioane de euro. La nervi, Ioan Niculae a anunţat că obiectivul echipei nu mai este calificarea în cupele europene, ci evitarea retrogradării.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite