Ioan Niculae: "Ne putem retrage din campionat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul celor de la Astra Ploieşti este foc şi pară după ce echipa pe care o patronează a fost învinsă în ultimul minut de joc de către Dinamo. Ioan Niculae consideră că meciul din această seară a fost o viciere clară de rezultat a arbitrului Alexandru Deaconu, iar în cazul în care caseta cu înregistrarea meciului le va da dreptate la unele faze controversate ar putea să ia decizia ca Astra să se retragă din Liga I.


"O să ne uităm cu atenţie la fazele controversate ale meciului din această seară cu Dinamo. Nu vreau să iau decizii pripite în acest moment, dar ne putem retrage din campionat. O să analizăm cu atenţie toate fazele.

Va urma să luăm o decizie radicală care va zgudui fotbalul românesc pentru că nu vreau să-şi bată joc de banii mei trei, patru nenorociţi! În prima etapă rezultatele au fost influenţate de arbitraj! Trebuie să-i felicit pe cei de la Dinamo, ne-au dominat clar în partea a doua a meciului. Dacă am fost furaţi mîine la ora 13 veţi afla decizia noastră în ceea ce priveşte viitorul", a declarat la Fanatik Show la DigiSport, patronul Astrei Ploieşti, Ioan Niculae, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite