Ioan Niculae: "Am acceptul Rapidului pentru a vorbi cu Bornescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bornescu  va fi  „sacrificat” înaintea Crăciunului
Bornescu va fi „sacrificat” înaintea Crăciunului

Patronul clubului Astra Ploieşti a declarat că gruparea prahoveană se află în negocieri cu jucătorii Nicolae Dică şi Mircea Bornescu, pentru eventuale transferuri la gruparea prahoveană.

Ioan Niculae a afirmat că a primit acordul clubului Rapid pentru a negocia cu Mircea Bornescu un eventual transfer, deşi preşedintele grupării giuleştene a infirmat acest lucru. "Cei de la Rapid mi-au comunicat şi anumite pretenţii pe care clubul le-ar avea vizavi de Astra dacă acest transfer s-ar realiza. Să-i aduc aminte lui Şumudică sau lui Dinu Gheorghe că mi-au dat acceptul să negociez cu Bornescu? Am primit un telefon prin care domnul Dinu Vamă susţinea că are o hârtie de la clubul Dinamo pentru schimbul de jucători Bornescu - N'Doye. Eu l-am sunat şi i-am spus că e o prostie pentru că actele pentru N'Doye s-au semnat. Am vorbit cu Dinu Gheorghe şi l-am întrebat dacă Bornescu este liber şi pentru o vânzare, apoi mi-a zis că se va interesa. După aceea m-a sunat Şumudică de mai multe ori şi mi-a dat şi numărul lui Bornescu şi mi-a spus că am acceptul clubului pentru a vorbi cu jucătorul", a spus Ioan Niculae la sport.ro.

Patronul formaţiei prahovene şi l-ar dori şi pe mijlocaşul Nicolae Dică, care şi-a reziliat înţelegerea cu gruparea turcă Manisaspor, unde fusese împrumutat de Catania. "Negociem şi cu Nicolae Dică. E un jucător care mi-a plăcut întotdeauna. E un jucător cu multe calităţi, mai are şi unele defecte la viteza jocului, dar va fi un câştig pentru Astra dacă va accepta. Din păcate în ultimii doi nu prea a jucat, iar în fotbal se joacă cu picioarele, nu cu numele", a completat Niculae.

Astra Ploieşti l-a transferat deja pe mijlocaşul Ousmane N'Doye de la gruparea bucureşteană Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite