Ioan Horoba: "Balaci e mult mai vinovat decât Drăgănescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al Gazului Metan, Ioan Horoba, a mărturisit că a rămas surprins de decizia Comisiei Centrale de Arbitri care a decis să îl reţină de la delegări până la finalul turului pe centralul Marian Balaci, împotriva căruia oficialul grupării medieşene a depus ieri un memoriu prin care solicita excluderea din arbitraj.

După meciul Gazului Metan din Ştefan cel Mare, contra lui Dinamo, atunci când brigada de arbirti condusă la centru de Marian Balaci a greşit flagrant atunci când a acordat o lovitură de la 11 metri lui Dinamo, oficialii ardelenilor au cerut măsuri drastice luate de CCA.

"Poate că membrii CCA-ului nu au citit memoriul nostru, pentru că dacă ar fi făcut-o acest arbitru trebuia retrogradat. S-ar fi impus o măsură radicală, nu suntem mulţumiţi cu această decizie. Balaci este mult mai vinovat decât Drăgănescu, care a suferit de pe urma asistenţilor. Este un arbitru care nu are ce să caute pe un teren de liga întâi. Comisia ar fi trebuit să ia cea mai aspră pedeapsă întrucât Balaci a greşit grav, atât în defavoarea noastră, mai mult cât şi împotriva lui Dinamo. Sper ca vineri, cu Gloria Bistriţa să nu fie ceva necurat la Mediaş pentru că vom fi arbitraţi de Colţescu, un arbitru care are pe conştiinţă echipa. Sper să nu trăim o experienţă similar pentru că atunci lucrurile vor fi foarte grave în arbitraj. Noi nu pretindem decât un arbitraj corect", a afirmat Horoba.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite