Ioan Becali a făcut circ la tribunal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Dosarul transferurilor" nu s-a amânat ieri. Asta e prima ştire! Procesul început la 2 octombrie 2008 în care mai mulţi oameni de fotbal sunt acuzaţi de corupţie a ajuns la înfăţisarea cu numărul 38.

 De această dată, fostul impresar FIFA, Ioan Becali, a fost în centrul atenţiei. Furios că o declaraţie a martorului Justin Ştefan, fost jurist FRF, n-a fost consemnată corect, Giovanni a făcut un adevărat circ.

„Puneţi-mi cătuşele! Nu consemnaţi declaraţia martorului, dar o să daţi socoteală pentru ce aţi făcut. O să vedeţi ce o să fie la televiziuni săptămâna asta", a urlat Giovanni. „Show-ul" grotesc nu s-a oprit aici. Becali a sărit în boxa acuzaţiilor şi a trântit o bancă! „Doamna judecătoare, daţi-mi cât vreţi! E ca pe timpul lui Ceauşescu aici. Toată lumea spunea să nu zicem nimic că a întârziat doamna judecătoare două ore şi jumătate. Că dacă ne dă 15 ani. Daţi-mi 20, doamnă! Mă sacrific eu pentru toţi", a tunat Giovanni.

Obişnuit să aibă parte de un tratament preferenţial peste tot, Ioan Becali s-a arătat indignat de faptul că, în sala de judecată, a fost tratat ca un om de rând. „Chiar aşa am ajuns în ţara asta? Ce vreţi de la mine? Ce dracu' am ajuns în ţara asta? Nu se poate domnilor avocaţi! Ce faceţi? Dormiţi? Respectaţi legea!", şi-a continuat Giovanni tirul acuzaţiilor.

Victor Becali, Gigi Neţoiu şi Cristi Borcea au încercat să-l calmeze pe fostul impresar, care, până la urmă, a avut câştig de cauză. Judecătoarea l-a chemat şi i-a arătat că s-a modificat declaraţia lui Justin Ştefan.

Remember

În rechizitoriu DNA în „dosarul transferurilor" sunt prezentate 12 transferuri de la cluburile Dinamo, Rapid, Bistriţa şi Oţelul în străinătate, în perioada 1999 - 2005. Procurorii susţin că sumele de transfer declarate nu corespund cu cele reale. Astfel, prin neplata impozitelor aferente, statul ar fi fost păgubit cu peste 20 de milioane de euro!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite