Ioan Becali: "Torje şi Alexe vor aduce bani buni la Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul impresar Ioan Becali a declarat că meciul Stelei cu Sportul ar fi trebuit să fie unul uşor, că escapada lui Ricardo şi Bonfim reprezintă un act de indiscplină gravă şi că Dinamo poate cîştiga lejer campionatul peste două sezoane.

"Am crezut că Sportul - Steaua va fi un meci uşor pentru roş-albaştrii, dar nu a fost aşa. Martinovici a fost depăşit des pentru că nu a mai jucat de mult şi nici nu e poziţia lui de bază. Cred că escapa lui Bonfim şi Ricardo este un act de indisciplină gravă pentru că Steaua îşi caută drumul în campionat şi în Europa. Astfel de lucruri nu fac cinste fotbalului.

E o măsură care trebuie să-i pună în alarmă pe ceilalţi jucători. Nu înţeleg aceşti străini... au familii şi nu ştiu de ce ies în cluburi, acolo unde toată lumea stă cu ochii pe ei. Şi Maicon, de la Inter este un consumator al vieţii de noapte, dar îşi petrec timpul la un grătar, departe de obiective. Pe cei din afară îi interesează să pună un ban la bancă, să-şi cumpere o casă, dar pe cei din campionatul nostru...Mai avem şi noi exemple bune, precum Geraldo".

Întrebat ce părere are despre jocul lui Dinamo din egalul obţinut la Galaţi (3-3), Ioan Becali a recunoscut că jocul "cîinilor" a fost unul plăcut şi că echipa din Ştefan cel Mare are jucători de viitor.

"Alexe poate ajunge un mare, mare jucător, pentru că îl cunosc. De mult nu am mai văzut o centrare precum cea din meciul lui Dinamo şi este o noutate în fotbalul modern. Nu cred că astfel de execuţii vor rămîne doar la vizionare naţională. Au rolul de a surprinde fundaşii adverşi. Dacă ţine această strategie, Dinamo va cîştiga un campionat la pas, peste 2 ani. Alexe şi Torje vor aduce bani buni la Dinamo pentru că sunt jucători de viitor".

Cînd a venit vorba de naţionala lui Răzvan Lucescu, Becali nu a exclus posibilitatea ca Dan Petrescu să ajungă selecţioner dacă România ar rămâne fără antrenor.

"Nu i s-a făcut nici o propunere lui Dan Petrescu de a antrena naţionala, dar sunt convins că dacă s-ar rata calificarea la EURO şi Lucescu ar fi dat afară, nu cred că ar spune nu. Naţionala este ca o relansare pentru orice antrenor, a declarat Becali, în direct la Premium Liga, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite