Ioan Becali sare la beregata lui Andone: "Au venit agenţi cu 6-7 milioane de euro pentru Alexe. Degeaba!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul agent FIFA Ioan Becali a dezvăluit că a invitat mai mulţi scouteri ai echipelor tari din Europa, dar aceştia au plecat dezamăgiţi de calitatea fotbalului din Ghencea. El l-a atacat pe antrenorul Ioan Andone, spunând că Alexe este pus să joace pe posturi aiurea, ceea ce îl împiedică să-şi demonstreze calităţile.


Ioan Becali a mai spus că unul dintre aceşti scouteri era gata să dea 7 milioane de euro pentru Marius Alexe, dar dinamovistul a jucat slab aseară şi i-a dezamăgit atît pe oficialii clubului cît şi pe fanii din tribune.

"Am avut mai mulţi reprezentanţi ai unor cluburi din străinătate şi a trebuit să mă scuz eu în faţa lor de calitatea derbyului. Au venit oameni cu 6-7 milioane de euro pentru Alexe, să-l vadă în poziţie de atacant sau extremă. El a jucat pe benzi şi a fugit degeaba după adversari.

Nu înţeleg de ce antrenorii nu se gîndesc şi cum să exporte jucători. Dacă facem din atacanţi fundaşi atunci nu-şi mai ia nimeni salariile.  A fost cel mai amar derby pe care l-am văzut în ultimii ani. Şi cred că aici e vina antrenorilor în primul rînd", a spus Ioan Becali, conform gsp.

Meciul Steaua - Dinamo s-a încheiat 0-1, după golul marcat de Torje în minutul 64.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite