Ioan Niculae despre Varga şi Bălan: "Şiman vrea milioane de euro, eu credeam că vorbeşte de lei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varga (stânga) şi Bălan
Varga (stânga) şi Bălan

Patronul Astrei, Ioan Niculae, spune că nu-i ia pe jucătorii Sportului, Dacian Varga şi Tibi Bălan, la Astra din cauza preţului cerut de Vasile Şiman.

"Am vorbit mai demult cu Şiman despre Varga şi Bălan, dar nu ne-am înţeles. Şiman vorbea de milioane, eu am crezut că este vorba de milioane de lei vechi, dar nu era aşa...nu ne-am potrivit la monedă. Nu cred că Adi Mutu se va întoarce în România, este un jucător foarte valoros şi va găsi o echipă mare care să-i plătească salariul de câteva milioane de euro.

Mai facem transferuri, suntem foarte aproape de a-l lua pe Budescu, de la Petrolul Ploieşti. Este un jucător de perspectivă, căutăm astfel de fotbalişti. Nu ne mai interesează transferul lui Bornesc, el s-a declarat rapidist convins şi nu vrem să-i facem vreun rău. Transferul lui N'Doye este realizat sută la sută, Dinamo a primit banii după două zile, aşa cum ne-am înţeles.

Noi vrem să facem o echipă competitivă, nu există o sumă limită pe care să o cheltuim pe transferuri, dar nu vom arunca cu banii", a spus Ioan Niculae la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite