Ioan Becali: „Mama lui Lupescu e o beţivă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Becali atacă dur oficialii FRF
Ioan Becali atacă dur oficialii FRF

Răzvan Lucescu a fost atacat din nou dur de agentul Ioan Becali, la Telesport. Fostul impresar nu l-a iertat nici pe directorul general al FRF. Nu este pentru prima oară când Giovani Becali reacţionează vehement la adresa oficialilor din fotbal, el având antecedente mai ales la adresa lui Răzvan Lucescu.

„Răzvan este marioneta federaţiei, naţionala este o pălărie prea mare pentru el. Cred că o să piardă toate meciurile în campania de calificare. A fost un portar mediocru, Becali Sport l-a făcut mare, noi i-am semnat toate contractele", a spus Becali.

„Dacă Lupescu a zis că suntem „Fraţii Dinamită", atunci îi spun şi eu că are un tată prost şi o mamă beţivă şi jucătoare în cazino. E un maimuţoi!", a continuat fostul procurator FIFA.

Mai citiţi şi:

Mircea Lucescu îi face rău lui Răzvan

Giovani Becali şi-a făcut un obicei din a-l ataca pe Răzvan Lucescu, selecţionerul fiind pus la zid după înfrângerea din "amicalul" cu Israel. La fel ca şi fratele său Victor, el aruncă cu pietre în stânga şi-n dreapta înainte ca echipa naţională să fi jucat vreun meci oficial pentru campania de calificare la Euro 2012.

Fostul agent FIFA s-a luat deunăzi şi de Mircea Lucescu, spunând despre el că lucrul acesta nu e în favoarea selecţionerului: "Avem cu toţii copii, dar prin faptul că-i ia apărarea în public, Mircea Lucescu îi face rău lui Răzvan".

Un alt episod al disputei dintre Giovani Becali şi Răzvan Lucescu s-a derulat în luna ianuarie. Atunci Giovani a sugerat că selecţionerul e swinger: "“Răzvan Lucescu îl atacă pe Adrian Mutu într-un mod mârşav când spune că vine la echipa naţională pentru femei, ca să audă şi nevasta lui. Dar pe asta o ştiţi? Există oameni care fac bal mascat şi îşi schimbă nevestele între ei. Dacă Mutu va mai fi atacat de Lucescu, va spune aceste lucruri pentru că le ştie mai bine decât mine”, a spus atunci Giovani Becali la gsptv.

La câteva zile după aceea Giovani a revenit la sentimente mai călduţe şi a scăldat busuiocul: “Eu nu am spus niciodată despre Răzvan că e swinger. Cum se spun răutăţi despre Mutu, răutăţi se pot spune şi despre Răzvan. Sunt vreo cinci familii în fotbalul românesc care fac schimb de neveste. Dar asta e ceva normal. La Paris există chiar o stradă unde poţi să îţi schimbi nevasta”.



.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite