Ioan Andone, atacă titlul cu un Mitsubishi (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Andone speră să-i facă fericiţi pe fanii "câinilor", care de trei ani de zile nu au mai cucerit niciun trofeu important. După prima victorie în faţa Astrei, Fălcosul a încheiat un parteneriat de imagine cu M Car Trading. Astfel, el va putea fi văzut timp de un an la volanul unui Mitsubishi Pajero.

"Sunt onorat de acest parteneriat şi mi-aş dori ca toţi jucătorii mei de astăzi sau cei pe care îi voi antrena de-acum încolo să aibă calităţile lui Pajero, un campion prin excelenţă, un simbol al eleganţei, forţei şi capacităţii de a depăşi orice obstacol", au fost cuvintele antrenorului echipei din Ştefan cel Mare.

În vara anului 2007 M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România, a încheiat un parteneriat de imagine şi cu portarul echipei nationale de fotbal Bogdan Lobonţ.

image

Adrian Mutu a fost imaginea Cardinal Motors în 2008. Până să fie găsit dopat cu sibutramină, "Briliantul" a condus maşini în valoare de 500.000 de euro

image

Răzvan Raţ este imaginea KIA în România

image

Hagi este imaginea BMW în România, Bogdan Stelea a fost şi el imaginea Hummer, iar Cristi Chivu a a avut un contract de publicitate cu Mercedes.

image

Gheorghe Hagi conduce un BMW

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite