Ioan Andone: "Dinamo - Rapid nu a fost un derby trist"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andone
Ioan Andone

Fostul tehnician al echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat că derby-ul Dinamo - Rapid nu a fost unul trsit, ci doar unul în care cei doi antrenori au preferat să închidă jocul.

"Nu a fost un derbi trist, ci unul în care cei doi antrenori au preferat să închidă jocul. Astfel că nu a ieşit un meci spectaculos cum a fost CFR Cluj - FC Vaslui. Lui Dinamo nu-i lipseşte doar Torje, ci şi Alexe şi Pulhac, care sunt jucători de viteză. Îl felicit pe Torje că joacă bine în Italia, până la urmă merita un transfer pentru că a muncit foarte mult", a spus Andone.

Întrebat despre viitorul adversar al Stelei din grupa J a Ligii Europa, AEK Larnaca, Andone a răspuns: "AEK e o echipă nouă, nu este una de tradiţie. Nu au nume sau rezultate în cupele europene. Pe vremea când antrenam Omonia Nicosia, ei se băteau la retrogradare. Dar am înţeles că în ultimul an au constituit un lot echilibrat. Dar echipele de tradiţie sunt APOEL Nicosia, Omonia Nicosia şi Anorthosis Famagusta. Cred că Steaua va câştiga detaşat, chiar dacă nu trece printr-o perioadă prea bună. Dar jocul steliştilor este plăcut. Sunt mult schimbări când aduci an de an zece jucători şi atunci nu mai ai un grup, iar în primele 3-4 luni ai mult de muncă".

Ioan Andone a afirmat că pentru Oţelul Galaţi va fi foarte greu să lupte pe trei fronturi, Liga Campionilor, campionat şi Cupa României. "Oţelului îi va fi foarte greu să lupte pe trei fronturi. Nu au experienţă internaţională, dar au un grup bun. Probabil că în meciul următor, cel cu Benfica Lisabona, nu vor pierde. Ar fi extraordinar pentru ei", a precizat Andone.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite