Investiţie de trei milioane de lei în stadionul din Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre viceprimarii din Târgu Mureş, Claudiu Maior, a declarat presei, miercuri, că se vor investi trei milioane de lei în stadionul din Târgu Mureş, care urmează să găzduiască meciuri din Liga I, după calificarea FCM Târgu Mureş în această divizie.

Potrivit viceprimarului Claudiu Maior, banii investiţi pentru ca stadionul să găzduiască în condiţii bune competiţia provin atât din partea municipalităţii, cât şi a clubului sportiv FCM Târgu Mureş.

"Investiţia în infrastructură este undeva la trei milioane de lei, din care 600.000 de lei de la Primăria municipiului Târgu Mureş, conform unei hotărâri de Consiliu Local, iar restul banilor de la FCM", a precizat Claudiu Maior.

El a arătat că la stadionul Transil au fost începute investiţii importante, însă calea principală de acces ar putea să nu fie gata până la debutul sezonului competiţional, peste zece zile.

"Noi am primit licenţa, vom juca pe stadionul de la Transil, pe strada Insulei, vom ajunge undeva la 7.500 de locuri, toate aceste lucruri sperăm să fie făcute până la primul meci, cu Braşovul. Vestiarele au fost terminate, în mare parte suntem spre final. S-au cumpărat şi turnichetele (barierele - n.r.), camerele de filmat, toate intrările vor fi păzite. (...) O parte din strada Insulei sperăm s-o putem face, ca să putem intra, să avem acces. Dacă nu, cum am intrat până acum vom intra şi de acum încolo, pe căi ocolite", a spus Maior.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite