EXCLUSIV „Adevărul“. Condiţia pentru care Rednic îl poate lua gratis pe Dănciulescu la Khazar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a-l ceda gratis pe Dănciulescu la Khazar, şefii roş-albilor i-au cerut lui Mircea Rednic să se angajeze că, de acum înainte, în România va antrena doar pe Dinamo.

Chiar dacă Dinamo merge bine cu Liviu Ciobotariu pe bancă, oficialii „câinilor" ţin să aibă mereu o variantă de rezervă în mânecă. Şi la cine se puteau gândi, decât la Mircea Rednic?

Zilele trecute, „Puriul" le‑a transmis şefilor de la Dinamo că, din iarnă, vrea să-l ia gratis pe Ionel Dănciulescu în Azerbaidjan. „Corbul", oricum, termină la finalul sezonului angajamentul cu Dinamo şi ar putea pleca, fără bani, la o altă echipă. Răspunsul conducerii dinamoviste a fost scurt, dar ferm: „Ţi-l dăm cu o singură condiţie!" Condiţia era ca Rednic să semneze un act prin care să se angajeze că în România nu va antrena altă formaţie în afară de Dinamo.

A refuzat propunerea

Antrenorul de 49 de ani, lider în campionatul Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran, a refuzat propunerea dinamoviştilor, chiar dacă astfel a fost nevoit să renunţe la posibilitatea de a-l lua pe Dănciulescu în viitorul apropiat. Rednic mai are contract până în vară cu echipa azeră, iar la finalul stagiunii ar vrea să revină fie în ţară, fie la o grupare din Europa.

Ce echipe a antrenat Rednic în România

Echipa                          Sezonul
Rapid                              2000
FCM Bacău                    2001
Rapid                         2002-2003
„U" Craiova              2003-2004
FC Vaslui                 2004-2006
Dinamo                    2006-2007
Rapid                        2007-2008
Dinamo                    2008-2009
*A câştigat titlul cu Rapid (2003) şi cu Dinamo (2007)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite