Internaţional Curtea de Argeş va juca la Piteşti un an sau doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul Nicolae Dobrin va găzdui meciurile formaţiei din Curtea de Argeş
Stadionul Nicolae Dobrin va găzdui meciurile formaţiei din Curtea de Argeş

Conducerea clubului de fotbal FC Internaţional Curtea de Argeş a dat publicităţii un comunicat de presă în care face o serie de precizări despre decizia sa de a folosi stadionul ''Nicolae Dobrin'' din Piteşti, în returul ediţiei de campionat 2009 - 2010 a Ligii I Gamebookers.com.

''Respectăm clubul FC Argeş, iar faptul că o să disputăm partidele oficiale la Piteşti nu înseamnă că îi furăm istoria. Ţinem să precizăm încă de la început faptul că este vorba doar de jocurile oficiale şi un singur antrenament tehnico-tactic, pentru că avem alte baze pentru ciclul de pregătire săptămânal'', se arată în comunicat, clubul din Curtea de Argeş subliniind că atunci când terenurile vor fi impracticabile se va închiria contra cost terenul sinteticul din cadrul complexului ''Nicolae Dobrin''.

Copiii şi juniorii se vor pregăti fără probleme la Curtea de Argeş şi nu s-a pus problema prezenţei acestora în complexul ''Nicolae Dobrin''.

La Curtea de Argeş se afla în desfăşurare un proiect important pentru FC Internaţional, proiect care include o bază de antrenament cu 4 terenuri de dimensiuni normale, cu hotel şi alte facilităţi. Acest cantonament va fi dat în folosinţă chiar din acest an.

''Jucăm la Piteşti un an sau doi, până la finalizarea stadionului din Curtea de Argeş şi ne-am bucura dacă am oferi un spectacol de calitate unui public cunoscător şi pretenţios'', se mai arată în comunicatul clubului argeşean.

FC Internaţional a jucat meciurile de pe teren propriu în turul Ligii I la Mioveni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite