Înfrăţire istorică! Ultraşii stelişti şi dinamovişti au protestat împreună împotriva lui Băsescu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi lideri ai galeriilor sportive ale echipelor Dinamo şi Steaua au fost identificaţi în rândul manifestanţilor aflaţi sâmbătă în Piaţa Universităţii, a declarat, duminică, Aurel Moise şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din Jandarmeria Română.

"Din păcate, în Piaţa Universităţii şi-au făcut apariţia şi nişte grupuri compacte identificate ca fiind suporteri ai echipelor Dinamo şi Steaua. Au fost identificaţi şi câţiva lideri de la Dinamo - Tararache Marius, Bischin Ioan Ţintă Claudiu şi un coordonator al galeriei Steaua - Denescu Alexandru Mihai", a spus Aurel Moise, conform ProSport.

Acesta a precizat că, odată cu apariţia acestor grupuri compacte, lucrurile au degenerat. "Aceste persoane au o anumită experienţă în manifestări de pe stadioane de fotbal, cunoscându-se ca având şi nişte modalităţi de acţiune foarte clar stabilite, au reuşit de nenumărate rânduri să blocheze piaţa. De fiecare dată, jandarmii, fără a face uz de forţă, prin intermediul negocierilor şi în ultimă instanţă printr-un cordon compact, au reuşit să restabilească circulaţia", a mai precizat Aurel Moise. El a menţionat că foarte mulţi dintre manifestanţi, când au observat că lucrurile au degenerat, au plecat.

Şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din Jandarmeria Română a adăugat că este o obligaţie a Jandarmeriei restabilirea ordinii publice, deblocarea căilor de comunicaţie. "Oricine se putea afla în situaţie critică, poate era vorba de un incendiu sau altă situaţie. Acesta este principalul motiv pentru care jandarmii nu sunt de acord cu blocarea căilor de circulaţie", a mai spus Moise.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite