Înfrângere pentru Marius Lăcătuş: FCM Târgu Mureş - Polonia Varşovia, scor 2-3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia FCM Târgu Mureş a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-2, de echipa Polonia Varşovia, în cel de-al doilea meci amical din cadrul turneului de pregătire din Antalya, informează site-ul oficial al clubului din Liga I.

Golurile echipei din Târgu Mureş au fost marcate de Celsinho '28 şi Astafei '71. Cu un minut înainte de golul lui Astafei, Robert Ilyeş, care a împlinit astăzi 38 de ani, a ratat o lovitură de la 11 metri, dictată de central după un fault în careu asupra lui Vlad Bujor. Tehnicianul Marius Lăcătuş a folosit două formule de echipă diferite în cele două reprize:

FCM Târgu Mureş 1: Balauru - Nicu, Cordoş, Iencsi, Szilagyi - Vagner, Kiriţă, Pădureţu, Bumba - Celsinho - Subotici.

FCM Târgu Mureş 2: Albuţ - Bebeto, Gugu, Ghionea, Topic - Firţulescu, Ilyeş, Fl. Dan, Astafei - Bujor, Sg. Buş.

În lotul folosit în meciul cu Polonia Varşovia s-au aflat şi două nume noi la FCM Târgu Mureş: fundaşul dreapta brazilian Roberto de Jesus Machado, cunoscut sub numele de Bebeto, în vârstă de 22 de ani, ultima dată la formaţia Esporte Clube Bahia, şi de vârful de atac Vlad Bujor, în vârstă de 23 de ani, care a evoluat de-a lungul carierei la Olimpia Satu Mare, CFR Cluj, Poli Iaşi, Mersin (Turcia), Univ. Craiova şi Zalaegerszeg (Ungaria). Ambii jucători se află în probe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite