Indienii închid robinetul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorinel Munteanu e pe primul loc în Liga 1, dar şansele să rămână pe primul loc se reduc. Nu ca valoare a echipei, ci din perspectiva problemelor financiare care se anunţă în retur.

Managerul general al ArcelorMittal Galaţi, Thierry Le Gall, a anunţat ieri că va sista investiţiile la Oţelul şi că aşteaptă alţi investitori la echipă.

"Este cert, echipa şi-a îmbunătăţit evident performanţa. În acelaşi timp, pentru mine este cât se poate de limpede că, pe termen lung, combinatul siderurgic nu poate suporta singur echipa de fotbal. Am spus că suntem deschişi să primim alături de noi alţi investitori. Problema mea numărul unu este să asigur slujbele în combinat, nu să finanţăm fotbalul", a declarat managerul general al ArcelorMittal Galaţi.

Au rămas fără 50 la sută din buget

Marius Stan anunţă că în aceste condiţii Oţelul se va autofinanţa. Preşedintele gălăţenilor spune că Mittal asigura doar jumătate din buget, adică 2,5 milioane de euro.

„Mă aşteptam la o astfel de decizie. Noi primeam 2,5 milioane de euro pe an, iar restul bugetului era obţinut din surse proprii. Este clar că pe termen lung trebuie să ne autofinanţăm", a spus Marius Stan. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite