Incredibil: Cristi Bud s-ar putea lăsa de fotbal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dramă în viaţa lui Cristi Bud, jucătorul care aparţine de CFR Cluj, dar care a fost împrumutat la Mediaş. La data de 9 decembrie, la partida Timişoara - Gaz Metan, 0-1, din sferturile Cupei României, atacantul de 26 de ani a suferit o accidentare cruntă, după o intrare a bănăţeanului Scutaru:  triplă ruptură de ligamente ale genunchiului.

Fotbalistul a fost imediat transportat la spital, unde, la o primă evaluare, medicii i‑au spus că nu va mai juca fotbal cel puţin un an. Ulterior, a fost trimis în Ungaria pentru operaţie, însă acolo a primit veşti teribile.

A aflat verdictul cu ochii în lacrimi

Chiar fotbalistul de 26 de ani a avut puterea de a povesti cum a aflat diagnosticul medicului care l-a consultat. „Doctorul s-a uitat la genunchi, a văzut RMN-ul, iar apoi mi-a zis că şansele de a mai juca fotbal sunt de 50 la sută, pentru că operaţia ar fi trebuit să aibă loc la scurt timp după accidentare, nu la o săptămână după", a declarat Bud.

„Omul a fost corect cu mine şi nu mi-a ascuns nimic. Când am auzit, mi-au dat lacrimile. Nici n-am mai vrut să mă operez. Soţia mea, Mihaela, m-a convins să intru la cuţit. La ora 11.00 eram pe masa de operaţie, totul a durat cam patru ore. A fost o intervenţie foarte complicată, iar doctorul a venit la mine şi mi-a zis că la genunchi a fost rupt cam tot ceea ce se putea rupe, toate ligamentele, meniscul şi capsula", a adăugat atacantul. Ca o ironie, în meciul în care s-a „rupt", Cristi a marcat golul care i-a calificat echipa în semifinalele Cupei României.

25 de goluri a înscris Cristi Bud în Liga I, în cele 82 de partide pe care le-a disputat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite