Inconştienţa l-a costat viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul românesc este lovit de o nouă tragedie. Tânărul fotbalist Andrei Mutulescu (23 de ani) care a trecut pe la UT Arad, Farul Constanţa şi FC Naţional, a decedat luni seară, în jurul orei 20.00, după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui meci cu prietenii, disputat pe un teren sintetic din Complexul „Lia Manoliu".

Fotbalistul a leşinat şi, deşi medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră şi jumătate, manevrele n-au reuşit să-l readucă la viaţă. Adrian Munteanu, purtătorul de cuvânt al clubului Farul a declarat pentru „Adevărul de Seară" că Andrei a evoluat în turul campionatului pentru gruparea de pe litoral. Munteanu susţine că sportivul avea probleme medicale încă de când a venit la Constanţa, iar mama lui ştia de acest lucru: „Niciun medic nu risca să îi dea aviz lui Mutulescu, aşa că juca pe propria semnătură".

Fotbalistul a trecut pe lângă moarte în urmă cu două luni, când se afla în probe la echipa de ligă secundă Juven­tus Bucureşti. El a leşinat pe teren la un meci amical cu Săgeata Stejaru şi a fost nevoie de intervenţia promptă a medicului echipei bucureştene, pentru ca jucătorul să nu-şi înghită limba. „Am simţit că mi se face rău dintr-odată, că mă ia ameţeala şi nu mai pot respira. Apoi nu mai ştiu ce s-a întâmplat", declara, în februarie, Mutulescu. Incidentul i-a alarmat pe conducătorii Juventusului care au decis să nu-l păstreze în lot. Respins de Juventus, Mutulescu era liber de contract, dar a continuat să-şi caute o echipă la care să joace, ignorând problema gravă de sănătate. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite