Încă un brazilian!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gladstone (numărul 4)  a jucat doar pentru selecţionata divizionară a Braziliei
Gladstone (numărul 4) a jucat doar pentru selecţionata divizionară a Braziliei

FC Vaslui a adus un fundaş cariocas de 25 de ani, care a trecut în cariera sa pe la Juventus Torino şi Sporting Lisabona. Adrian Porumboiu a făcut cele mai tari achiziţii din această iarnă şi spune că echipa sa este îndreptăţită să se bată la titlu.

Finanţatorul vasluienilor a mai dat o lovitură prin transferul brazilianului Gladstone Pereira, fundaşul central semnând un contract pe trei ani. Acesta a venit de la Portuguesa din Brazilia, însă are în CV cluburi precum Juventus, Verona, Sporting sau Palmeiras.

Mai mult, Gladstone a făcut parte din lotul Braziliei în „era Dunga", acesta fiind selecţionat pentru trei partide, cu Elveţia, Mexic şi SUA. Chiar dacă nu a bifat niciun minut, el se poate lăuda că a fost coleg de vestiar cu Kaka sau cu Robinho.

Au prea mulţi extracomunitari

Achiziţionarea lui Gladstone încheie o campanie consistentă de transferuri a vasluienilor, Adrian Porumboiu fiind patronul care a investit cel mai mult în această iarnă. „Am adus tot ce a vrut Lăcătuş. Am mare încredere că putem lua titlul de campioni.

Investiţiile şi lotul de jucători pe care îl avem acum ne fac să ne gândim serios la primul loc. Şi calificarea în grupele Europa League ar fi pentru Vaslui o mare performanţă. O calificare în grupele celei de a doua competiţii europene intercluburi ne-ar bucura foarte mult, dar dacă va fi Liga Campionilor nu ne vom da la o parte. Locul trei şi Cupa României m-ar mulţumi pentru acest sezon", a spus Adrian Porumboiu.

Vasluiul are şi cel mai divers lot din punctul de vedere al naţionalităţilor: cinci sârbi, doi brazilieni, doi bulgari, doi slovaci, un portughez, un francez, un spaniol, un francezo-togolez, un portughezo-brazilian, un moldovean, un macedonean, un hondurian şi un zimbabwean.

În total 20 de străini, dintre care 11 sunt extracomunitari. Lăcătuş va trebui să fie foarte atent, pentru că poate să introducă maximum cinci pe teren în acelaşi timp, plus trei rezerve.

FC Vaslui
Transferurile lui FC Vaslui
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite