Încă o bilă neaagră împotriva pregătirii montane! Vaslui a plecat din Poiană mai devreme cu o săptămână: "Sunt condiţii de schi, nu de fotbal!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirea montană devenise istorie pentru Liga I, dar antrenori precum Ilie Stan şi Viorel Hizo, care le-au urcat pe Steaua, respectiv Vaslui în Poiana Braşov, pentru a se pregăti pe zăpadă, au readus-o în actualitate în acest sezon.

Tehnicianul moldovenilor şi-a reparat însă greşeala făcută şi a plecat azi din cantonamentul din Poiana Braşov spre cel din Antalya, deşi mai avea o săptămână plătite la munte. Explicaţia a fost că mai bine se renunţă la ceva bani, decât să se mai piardă încă şapte zile de pregătire în condiţii de sporturi de iarnă, nicidecum de fotbal. Vaslui ajunsese la munte vineri şi n-a rezistat decât două zile în condiţiile găsite.

"Din cauza condiţiilor meteo, domnul Hizo a luat decizia să plece cu o săptămână mai devreme în Antalya. Este frumos în Poiana Braşov, dar sunt condiţii pentru practicarea schiului.", a declarat Cătălin Popa, director sportiv FC Vaslui, pentru www.prosport.ro.

În Antalya, FC Vaslui a plecat fără fundaşul Milanov, care refuză să-şi prelungească contractul cu moldovenii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite