„În toamnă veţi vedea adevărata faţă a echipei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stă pe bară cel puţin 25 de zile, dar cu toate astea este optimist că va reveni la meciurile din Liga Campionilor.

Atacantul CFR, Saşa Bjelanovici, accidentat la gleznă în timpul meciului cu Astra, atunci când i s-a dat „galben" pentru simulare, deşi i-a fost fisurată glezna, este sigur că echipa va depăşi începutul slab de sezon şi îşi va arăta valoarea exact când trebuie: în partidele din grupele Ligii Campionilor. „Antrenorul a făcut pregătirea astfel încât să atingem maximum de formă în toamnă, când jucăm în Ligă. Atunci se va vedea adevărata noastră faţă.

În primele patru etape am avut sincope, dar nu se poate spune că am jucat rău. Şi la meciul cu Astra, unde am fost defavoritzaţi de arbitru, am jucat ce ne-a cerut antrenorul. Creştem de la meci la meci, şi asta e important. Acum, probabil, suntem la jumătate din ceea ce putem", a spus croatul Bjelanovici pentru „Adevărul". Atacantul echipei din Gruia va rata următoarele partide din Liga I din cauza accidentării suferite la meciul cu Astra: „A fost o fază incredibilă. Eu am auzit cum a pocnit ceva şi am simţit că e ceva în neregulă la gleznă.

Este fisurată, dar cu toate astea am primit cartonaş galben pentru simulare! Acum stau cu glezna imobilizată şapte zile, apoi voi începe recuperarea. Cel puţin 25 de zile nu pot juca". Din Croaţia, Saşa a analizat formaţiile cu care se luptă CFR la titlu în acest sezon: „Steaua, Dinamo, Rapid, Vasluiul şi Timişoara sunt periculoase. Surprize pot produce multe formaţii, dar, în final, bătălia se va da între noi şi echipele din Bucureşti".

350 de mii de euro este salariul anual al atacantului Saşa Bjelanovici la formaţia din Gruia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite