Taher: «În două săptămâni vreau banii sau Rapidul!»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fathi Taher e foc şi pară pe George Copos. Fostul patron îi aduce acuze grave actualului şef din Giuleşti, despre care spune că l-a „şmecherit" să-i ia banii. Totodată, Taher îi cere să respecte contractul semnat cu el: adică să-i cedeze Rapidul! 

Adevarul: Este adevărat că l-aţi dat în judecată pe Copos şi, de asemenea, şi clubul Rapid?

Fathi Taher: Păi normal că l-am dat, ne judecăm. Ce sunt eu? Prost?! Cum adică să dau 8 milioane de euro şi să rămân cu nimic?! Eu am venit cu sufletul deschis la Rapid, să fac bine, nu să fiu prostit. Vreau ca în două săptămâni George Copos să-mi dea banii investiţi. Toţi!

Poate că vrea să vă dea acţiuni. 8 milioane de euro sunt bani mulţi...

Păi tot m-a dus cu zăhărelul. În stitlul lui, că ăsta e stilul lui... să prostească lumea. M-a dus cu vorba de la o lună la alta, că-ţi dau peste o lună banii, peste un an....

Bun atunci, dacă nu ai bani, dă-mi acţiuni, respectă contractul pe care l-ai semnat cu mine. Da, să-mi dea Rapidul, să-mi dea acţiuni la echipă. Eu vreau în continuare acest club, nu am renunţat.

Bun, dar domnul Copos zice că l-aţi lăsat cu datorii de 20 de milioane de euro...

Aiureli de-ale le lui Copos. Minte. Păi când au fost aduşi jucătorii şi Peseiro ştiţi cum făcea? Eu primeam frumos mail de la el sau de la Constantin Zotta şi mi se spunea, „uite ăsta e jucătorul, ăsta e Peseiro, dă-ne banii", iar eu plăteam.

Copos a ştiut tot ce se întâmplă la club, el a semnat tot, pentru jucători, pentru Peseiro, pentru orice... Deci să nu mai spună că am lăsat eu clubul cu datorii de 20 de milioane de euro.

Să înţelegem că George Copos v-a prostit, dar Constantin Zotta nu a avut nicio implicare?

Eu cu Zotta ce să am? Nu am nimic cu administatorii de la club. Zotta a fost doar pion. Nu-l dau în judecată. Oricum ei au fost mână în mână, Copos şi Zotta, ştiu eu ce vorbesc...

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite