În dizgraţia colegilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat de mai multă vreme pe „lista neagră“ a patronului, Janos Szekely nu mai este bine văzut nici de către colegii săi, care consideră că mijlocaşul e cu gândul la vacanţă. După ce i-a dat deja afară pe brazilienii Ricardo şi Bonfim, Gigi Becali vrea să scape neapărat şi de Janos Szekely. „M-am săturat de distruşi şi de figuranţi“, a decretat europarlamentarul.

Faptul că Janos Szekely nu mai este „înghiţit" de conducătorii Stelei, în frunte cu patronul Gigi Becali, nu mai este un secret pentru nimeni. Mai nou, mijlocaşul de 28 de ani nu mai este agreat nici de către colegii săi, care consideră că Szekely e indolent pe gazon şi infatuat în afara lui. De altfel, Iani nu prea mai are prieteni apropiaţi printre actualii fotbalişti ai Stelei, însă a rămas în relaţii extrem de bune cu Zapata, Toja şi Golanski, alături de care şi-a petrecut şi ultimele vacanţe.

Nu poate fi trimis la echipa „satelit"

Surse din anturajul roş-albaştrilor susţin că Gigi Becali a vrut să-l pedepsească pe Szekely încă din momentul când acesta i-a înjurat pe membrii staff-ului medical al echipei, dar mijlocaşul are un contract foarte bine pus la punct, aşa că latifundiarul trebuie să aştepte finalul sezonului pentru a scăpa de Janos.

Astfel, fotbalistul şi-a adăugat o clauză în noua înţelegere cu Steaua, pe care a semnat-o în toamna anului trecut, când a acceptat diminuarea salariului de la 200.000 la 130.000 de euro pe an, potrivit căreia clubul e obligat să-l primească în orice moment la antrenamentele primei echipe.

„Szekely nu mai poate fi trimis la Steaua II, aşa că Gigi Becali l-a însărcinat pe Valeriu Argăseală să caute o altă soluţie pentru a scăpa de el", a explicat sursa citată. 

9 apariţii a avut Szekely în cele 32 de partide jucate de Steaua în acest sezon al Ligii I.

58 de zile au trecut de când Janos a fost ultima oară titular la Steaua, într-un meci cu FC Vaslui (1-1).

"Szekely e «capo di tutti capi», e mafiot, îl dau gratis! Nu accept să înjuri în casa mea. Dacă-l mai ţin la Steaua, îi distruge pe toţi cu fiţele lui."
Gigi Becali
patron Steaua

Riscă să rămână în afara Europei după nouă ani!

Aflaţi pe locul 7 în Liga I înaintea partidei de astăzi cu FCM Târgu-Mureş, roş-albaştrii pot rămâne în afara cupelor europene, în funcţie de deznodământul ultimelor două etape şi a finalei Cupei României-Timişoreana. În cazul în care steliştii câştigă trofeul, atunci vor juca direct în play-off-ul Ligii Europa, indiferent de rezultatele din campionat. Totuşi, există şi varianta pesimistă, conform căreia Steaua va pierde finala cu Dinamo, dar şi locul 6 în favoarea lui Gaz Metan Mediaş, echipă în faţa căreia e dezavantajată de rezultatele directe (0-1 şi 0-0).

În acest caz, trupa din Ghencea nu va merge deloc în Europa! Ultima dată când Steaua a rămas pe dinafara cupelor europene a fost la finalul campionatului 2001-2002, când antrenorul echipei era Victor Piţurcă. Pentru a fi siguri că nu ratează Liga Europa, indiferent de rezultatul finalei Cupei, steliştii trebuie să câştige ambele întâlniri din campionat, cu FCM Târgu-Mureş (acasă) şi CFR Cluj (deplasare).

Becali: „Olăroiu nu merge la naţională"

Chiar dacă antrenorul Cosmin Olăroiu a anunţat că sunt şanse foarte mici să rămână la Steaua şi în sezonul viitor, indiferent de rezultatul din finala Cupei, Gigi Becali e convins că tehnicianul de 42 de ani va rămâne încă mulţi ani pe banca echipei. Patronul e convins că între Steaua şi naţională, Oli va alege prima variantă.

„Olăroiu va prinde rădăcini la Steaua, nu e omul care să se plimbe de colo-colo. Nu se duce nici la naţională, nu mai vrea, nu i-a convenit că Lupescu l-a susţinut pe Răzvan. Adică ar putea să se ducă, pentru că Mircea Sandu l-a pus la punct pe Lupescu... Totuşi, dacă ai de ales între Steaua şi naţională, alegi Steaua fără să stai pe gânduri", a declarat latifundiarul. 

Oli, dorit la echipa lui Ovidiu Petre

Olăroiu este însă în continuare curtat de echipe din zona Golfului Persic. După Al-Ain (Emiratele Arabe Unite), echipă cu care are şi un acord verbal, respectiv Al-Ittihad (Arabia Saudită), Cosmin Olăroiu se află şi pe lista celor de la Al-Nassr (Arabia Saudită). Echipa din Riad, pentru care joacă şi Ovidiu Petre, e antrenată acum de sârbul Dragan Skocici, dar şeicii au anunţat că nu îi vor mai prelungi contractul din vară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite