Impresionat de mesajul colegilor săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii Craiovei au avut un mesaj de susţinere pentru colegul lor
Jucătorii Craiovei au avut un mesaj de susţinere pentru colegul lor

Florin Costea a urmărit de pe patul de spital victoria de sâmbătă seară a Ştiinţei, 1-0 cu Rapid. Universitatea Craiova a spart gheaţa şi a reuşit să câştige şi fără golgheterul Florin Costea pe teren.

Florin Costea şi-a aniversat ieri ziua onomastică într-o rezervă a Spitalului Sfântul Ioan din Bucureşti, acolo unde se reface după intervenţia chirurgicală la care a fost supus în urma rupturii de ligamente încrucişate şi colaterale suferite duminica trecută. A primit multe mesaje de încurajare, dar cel mai mult l-a bucurat succesul coechipierilor săi, obţinut in extremis, în Giuleşti.

„Mă simt bine acum, dar abia aştept să ajung acasă. Sunt bucuros pentru victoria cu Rapid şi îi felicit pe băieţi pentru joc şi mai ales pentru rezultat. Sper să o ţină tot aşa. Sincer, nu mă aşteptam să câştigăm în prelungiri, dar este o victorie foarte mare pentru Craiova. Am mai urcat şi noi în clasament", a spus golgheterul Ştiinţei.

Atacantul a avut emoţii la meciul cu Rapid, iar gestul colegilor săi, care au intrat pe teren cu un banner cu mesajul „Alături de FLORIN COSTEA. Suferinţa în doi este pe jumătate", l-a impresionat. „Am stat cu sufletul la gură tot meciul. Mi-a fost greu la început, pentru că ei erau acolo, iar eu aici, la spital, dar m-am obişnuit. Ce să spun despre acel banner? A fost un gest frumos din partea colegilor, nu mă aşteptam. Le mulţumesc", a comentat Costea.

Vârful oltean este convins că Universitatea se va descurca şi fără el şi că poate ajunge mai sus în clasament: „Eu am spus mereu că o să vină vremea să câştigăm şi noi şi că putem ajunge până pe locul 10. Nu o să fie numai victorii, pentru că vin meciuri grele, dar vom obţine destule puncte, chiar şi fără mine în teren, pentru că formăm o echipă valoroasă".

„O să revin când o vrea Dumnezeu"

În ceea ce priveşte revenirea sa pe gazon, Florin Costea nu vrea să forţeze mâna destinului. „Sunt optimist, ambiţios, aşa am fost mereu, dar nu vreau să grăbesc lucrurile. O să revin când o vrea Dumnezeu. Oricum, eu sper ca în şase luni să reintru în circuit", a încheiat Costea.

Costea senior: „Pe Florin îl simt foarte motivat"

În familia Costea ieri a fost o dublă aniversare, tatăl Florin sărbătorindu-şi ziua onomastică. Acesta l-ar fi vrut alături şi pe fiul cel mare, însă îl aşteaptă acasă zilele viitoare. „L-am sunat la prima oră, ne-am urat reciproc «La mulţi ani!» şi i-am transmis că-l aşteptăm cât mai repede acasă. L-am simţit optimist, motivat, însă numai el ştie ce e în sufletul lui. Acum să vedem cum decurge recuperarea, asta depinde doar de el.

Ne-am bucurat pentru victoria cu Rapid, pentru că nu ăsta e locul pe care-l merită echipa. Nu contează nici cine dă gol, importante sunt punctele", a spus Florin Costea senior, care a apreciat gestul cu bannerul făcut de coechipierii fiului său: „I-a făcut bine, îi ridică moralul astfel de acţiuni de susţinere".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite