Ilyeş: "Steaua va pleca de la Braşov cu coada între picioare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul echipei FC Braşov, Robert Ilyeş, a declarat că nu se teme de meciul de sâmbătă, cu Steaua, considerând că el şi coechipeirii lui pot face ca formaţia stelistă să plece "cu coada între picioare".

"Respectăm Steaua, dar nu ne speriem de ei. Este treaba lor cu ce gânduri vin la Braşov, dar noi e clar că ne dorim să câştigăm. Vine Steaua la Braşov, şi ce? Vine, joacă, şi pleacă cu coada între picioare, aşa cum au plecat şi sperăm că vor mai pleca şi alţii de aici au o echipă bună, însă şi noi avem un moral foarte bun, jucăm acasă, vom avea un stadion plin alături de noi şi nu ne va interesa nimic altceva", a afirmat Ilyeş.

Ilyeş este de părere că în acest moment Steaua nu este o echipă atât de omogenă încât să te temi că vine şi te bate cu 3-4 la zero. "Este adevărat, Steaua e Steaua şi mereu a fost o echipă bună, dar nu sunt ei acum atât de omogeni încât să zici că gata vin şi te bat cu 3-4 la zero. Avem noi ac şi de cojocul lor, chiar dacă nu îl mai avem în echipă pe Tavi Abrudan, cel care a fost mai mereu naşul Stelei. Avem un alt naş acum, pe Chipciu, care este într-o formă excelentă şi care poate face o surpriză plăcută. Ne dorim mult pre amult să facem un meci bun, ca să nu reuşim acest lucru. Nu putem spune că ne-ar mulţumi un rezultat de egalitate, chiar dacă jucăm cu Steaua. În acest moment mi-e greu să spun dacă Steaua este sau nu principala favorită la titlu, pentru că au trecut doar două etape. După părerea mea, după zece etape se mai aşează lucrurile şi poţi spune cine se bate sau nu la titlu cu şanse reale", a spus Ilyeş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite