Ilie Stan pune biciul pe jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan este tot mai sever la antrenamente
Ilie Stan este tot mai sever la antrenamente

Ilie Stan vrea să-l convingă cu orice preţ pe Gigi Becali că merită să rămână la Steaua şi din iarnă.

Dacă rezultatele n-au fost tocmai cele aşteptate, înfrângerile din meciurile cu Maccabi Haifa (0-5) şi Poli Timişoara (0-2) fiind elocvente în acest sens, tehnicianul de 44 de ani vrea să-şi impresioneze patronul prin programul spartan de pregătire pe care vrea să-l implementeze. Astfel, după ce s-au bucurat de două zile libere, jucătorii Stelei au intrat încă de aseară în cantonament, cu cinci zile înaintea meciului de duminică cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

O măsură atât de drastică n-a mai fost luată de niciun antrenor din era Becali, fotbaliştii fiind obişnuiţi să petreacă maximum două
zile în cantonament, înaintea meciurilor. „Trebuie să recuperăm nopţile pierdute, plus că există încă destule carenţe de pregătire din trecut", şi-a motivat tehnicianul roş-albaştrilor decizia. „E foarte bine. De acum înainte la Steaua nu mai merge aşa, după ureche! Se vor face doar antrenamente tari, vreau ca jucătorii să vomite de la atâta efort, aşa cum se întâmpla pe vremea lui Piţurcă", a comentat şi Gigi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite