„Ilie Stan e în pericol“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan
Ilie Stan

Cele două partide din şaisprezecimile de finală ale Ligii Europa, contra olandezilor de la Twente Enschede, ar putea fi ultimele pentru antrenorul Ilie Stan pe banca Stelei.

Gigi Becali nu e foarte mulţumit de felul în care s-a făcut pregătirea în această iarnă, dar nici de titularii preferaţi de antrenor. Latifundiarul din Pipera ar vrea ca Geraldo şi Bicfalvi să nu figureze printre titularii din partida de joi, în timp ce tehnicianul de 44 de ani consideră că cei doi n-au cum să lipsească din echipă. Acest lucru a fost confirmat chiar şi de Anghel Iordănescu, omul care l-a determinat practic pe Becali să-i ofere postul de antrenor al Stelei lui Ilie Stan, după demiterea lui Ronny Levy.

„Eu cred că Ilie ar trebui să se concentreze pe «dubla» cu Twente, nu pe ce e dincolo de ea. La cum ştiu eu că merg treburile la Steaua, e posibilă şi varianta ca, în cazul în care ies rău jocurile cu olandezii, să nu mai existe şi alte partide pentru actualul antrenor, aşa că îi spun lui Ilie să scoată maximum din această «dublă»", a fost mesajul fostului selecţioner.

Fanii vor să scape de bilete

Unul dintre atuurile principale ale Stelei pentru meciul de joi, în viziunea antrenorului Ilie Stan, era aportul celor 50.000 de fani din tribunele „Arenei Naţionale". Din nefericire, vremea nefavorabilă i-ar putea determina pe mulţi dintre suporteri să rămână în faţa televizoarelor. Pe diverse site-uri există deja anunţuri de vânzare a biletelor pentru meciul cu Twente, în special fanii din afara Capitalei fiind cei care încearcă să scape de tichete. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite