Ilie Stan mai are o viaţă. Becali: „Noroc c-am fost în pelerinaj, altfel era «cutremur»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan e un antrenor care ţine enorm la disciplină
Ilie Stan e un antrenor care ţine enorm la disciplină

Gigi Becali a analizat tactic în amănunt greşelile pe care Ilie Stan le-a comis în meciul cu Maccabi Haifa, pierdut cu 0-5. Patronul Stelei critică decizia antrenorului de a schimba sistemul de joc, mai ales că nu avea fotbalişti pentru 4-2-3-1 şi îi va spune şi lui Ilie Stan ceea ce a învăţat de la Dan Petrescu.

„Am avut patru atacanţi care nu făceau faza defensivă. Eu am învăţat de la Dan Petrescu, el e specialist: la fotbal cel mai important lucru e să-i faci o evaluare unui jucător. Sînt unii care pot juca pe mai multe posturi. De exemplu Brandan, care e fundaş stînga, dar poate acoperi mai multe posturi.

Eu l-am studiat pe Tatu. El este atacant care face pressing pe fundaşii centrali. Mihai Costea nu prea face faza defensivă, dar trebuie s-o facă şi el, că nu ne jucăm, nu e la Craiova aici.

El a vrut să joace 4-2-3-1, dar ăia trei nu sînt atacanţi, devin mijlocaşi. Ai un atacant pe care să dai mingea în acest sistem, dar aveam noi 2-3 goluri avantaj ca să facem aşa? Ne apărăm pe 4 linii cu Maccabi Haifa?

Scaunul lui Ilie nu se clatină. Nici măcar un tremurici nu are. Dacă nu mergeam în pelerinaj, îi făceam praf. Se clătina tot, cutremur", a spus Gigi Becali, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite