Ilie Stan a mai luat încă o gură de oxigen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ameninţat cu debarcarea de patronul Gigi Becali, în cazul unui eşec, antrenorul de 44 de ani al roş-albaştrilor a reuşit să mai câştige puţin timp, graţie victoriei obţinute aseară pe terenul celor de la „U“ Cluj.

Ilie Stan poate răsufla din nou uşurat. Cel puţin până duminică, când Steaua va juca pe teren propriu cu Astra. Aseară, roş-albaştrii s-au impus pe "Cluj Arena", împotriva unei echipe cam apatice a Universităţii. Elevii lui Ilie Stan au deschis scorul în minutul 37, la capătul unei faze care nu s-ar fi putut încheia favorabil pentru oaspeţi fără ajutorul decisiv al unui clujean. Stelistul Vlad Chiricheş a executat greşit un aut, mingea a ajuns până la Lukasz Szukala, iar căpitanul alb-negrilor a deviat perfect balonul pentru Raul Rusescu, care a şutat şi a înscris.

Două schimbări până în minutul 20

Partida de aseară începuse în zodia ghinionului pentru Steaua. Sârbul Novak Martinovici s-a accidentat grav la o fază banală, în minutul 3, el împiedicându-se şi alunecând pe pista de atletism a stadionului. Din cauza faptului că Ilie Stan nu l-a inclus în lot şi pe celălalt fundaş dreapta care era apt de joc, Ovidiu Dănănae, tehnicianul a fost nevoit să improvizeze, în condiţiile în care pe bancă era doar un apărător de meserie, Valentin Iliev.

Stan l-a introdus în teren pe Eric Bicfalvi, iar Andrei Prepeliţă a fost retras în banda dreaptă a defensivei. Acesta n-a rezistat decât zece minute, după care s-a accidentat, fiind înlocuit cu Iliev. Până la finalul partidei, postul de fundaş dreapta a fost ocupat de stoperul Vlad Chiricheş, care a mai fost utilizat în această postură şi în amicalele iernii. Meciul de ieri a reprezentat şi debutul lui Alexandru Chipciu în tricoul Stelei, ex-braşoveanul fiind titularizat ca mijlocaş dreapta.

"Nu accept, după ce am schimbat sute de jucători, să n-avem rezultate. Niciodată nu am fost aşa de mulţumit de valoarea lotului.''
Gigi Becali patron Steaua

Universitatea Cluj: Bornescu - ­S. Achim (Cojocnean 75), Galamaz, ­Szukala, D. Popa - Păcurar, Hoban,
L. Marinescu - M. Cristescu (Grozav 72) - Cl. Niculescu (Tony 77), Ad. Cristea.
Antrenor: Ionuţ Badea
Steaua: Tătăruşanu - Martinovici
(Bicfalvi 5), Chiricheş, Geraldo, Pârvulescu - Chipciu, Bourceanu, Prepeliţă (Iliev 18),
Fl. Costea (T. Bălan 82) - Rusescu, Tatu. Antrenor: Ilie Stan
Goluri: Rusescu 37
Stadion „Cluj Arena": 25.000
Arbitru: Alexandru Tudor

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite