Ilie Stan îşi joacă iar postul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan
Ilie Stan

Gigi Becali este tentat să renunţe la tehnicianul de 44 de ani, dacă roş-albaştrii nu se vor impune la Cluj, în meciul de azi cu Universitatea. Patronul a vizitat ieri echipa în cantonamentul de la Mogoşoaia.

Ilie Stan joacă fiecare meci cu sabia lui Damocles deasupra capului. Orice pas greşit îi poate fi fatal tehnicianului de 44 de ani, care nu se mai află deloc în graţiile patronului.

„Orice meci de acum încolo e cu emoţii, pentru că la cea mai mică greşeală s-a terminat, s-a dus totul! În următoarele cinci etape nu avem voie să facem nicio greşeală şi să ne apropiem acolo. La meciul cu Universitatea Cluj nu ne permitem niciun pas greşit", a fost mesajul public pe care Gigi Becali i l-a transmis lui Ilie Stan.

Petrecăreţul Nikolici va fi iertat

„De la echipă aştept să reîntoarcă roadele, iar asta să se vadă pe teren, pentru că jucătorii au valoare. Dacă roadele nu se întorc, atunci Ilie este de vină", a explicat Becali. Patronul Stelei s-a gândit deja şi la posibili înlocuitori pentru Ilie Stan, primii pe listă fiind tehnicianul Concordiei Chiajna, Laurenţiu Reghecampf, respectiv Mihai Stoichiţă, care şi-a reziliat acum câteva zile contractul cu Apollon Limassol. Şi posibilitatea promovării lui Edi Iordănescu în postura de antrenor principal este luată în calcul de către latifundiar.

Lipsa de autoritate a lui Ilie Stan se face din nou simţită în vestiar. După ce l-a exclus din lot pe Ştefan Nikolici, după ce muntenegreanul a venit băut la un antrenament, antrenorul este presat de patron şi de jucători să-l ierte pe atacantul de 22 de ani.

„Singura posibilitate ca Nikolici să revină este ca Ilie Stan să-l ierte. E posibil să-l ierte, să joace şi să-l ţinem şi din vară", a dezvăluit Gigi Becali.
„Decizia de a-l suspenda a fost a lui Ilie Stan, dar eu cred că până la urmă se va ajunge la o înţelegere. E posibil ca de marţi să revină la antrenamente, după ce va suporta o amendă usturătoare. E un jucător bun, iar în afara acestui incident nu prea avem ce să-i reproşăm", a confirmat şi directorul sportiv Narcis Răducan. Se pare că Nikolici va fi amendat cu circa 25. 000 de euro.

"Ilie a greşit în cazul lui Nikolici, nu trebuia să inflameze spiritele! Am avut şi eu multe astfel de probleme, dar nu m-am dus cu pâra la Valentin Ceauşescu.''
Emeric Ienei fost antrenor Steaua

Gazonul este ars şi uscat

Iarba de pe „Cluj Arena" este arsă şi uscată, dar administratorul stadionului, Radu Raţiu, a dat asigurări că suprafaţa de joc se va prezenta în condiţii optime la ora meciului. Instalaţia de încălzire subterană a fost pornită în urmă cu o săptămână şi funcţionează inclusiv pe timpul nopţii. În urmă cu câteva zile, oficialii echipei clujene şi-au manifestat îngrijorarea faţă de starea gazonului de pe „Cluj Arena". Până ieri-dimineaţă se vânduseră circa 18.000 de bilete, iar organizatorii sunt convinşi că partida se va disputa cu casa închisă. Steaua va fi susţinută şi ea de 500 de fani în Ardeal.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite