Gigi Becali: "Ilie Stan m-a persiflat. L-aş schimba, dar n-am pe cine să pun în locul lui. Doar Stoichiţă e liber!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Nervii s-au întins la maxim în Ghencea, după egalul cu gaz Metan Mediaş, iar patronul Gigi Becali l-a citicat în termeni duri pe antrenorul Ilie Stan.


"E curios faptul că Vlad Chiricheş a fost fundaş dreapta în condiţiile în care am zis să nu mai fie niciodată pe acest post. Şi Lupu, pe care eu îl laud, să-l văd în tribună? Mi se pare că parcă e ceva împotriva mea. Nu ştiu ce se întîmplă, cum fac ei acolo echipa, Narcis, Edi Iordănescu.
Eu nu credeam că Ilie Stan să-mi facă mie aşa ceva. Dacă el cerea un fel de aprobare să joace aşa, era altceva. Însă Ilie m-a pus în faţa faptului împlinit. Se vede că nu e meseria lui Chiricheş să bată auturi, strici jucătorul aşa.
Nu ştiu cine îl învaţă pe Ilie să fie aşa, să mă persifleze. El era băiat bun. N-am pe cine să iau că l-aş fi schimbat pe Ilie Stan. Nu poţi să faci împotriva celui care te plăteşte. N-ai pe cine să iei. Cu Grigoraş joci poimîine, nu poţi să-i zici să vină. Singurul antrenor liber pe care aş putea să-l iau acum e Stoichiţă. La fiecare etapă o să fac eu de-acum echipa, să vezi cum o să cîştig! Nici nu mă mai consult cu Ilie Stan", s tunat Becali, la Gsp tv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite