Ilie Stan: "Nu plec de la Steaua, nu mă demite nimeni!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Stelei nu se teme că ar putea fi demis în cazul unui rezultat negativ în returul cu Twente din 16-imile Ligii Europa, meci programat joi seară de la ora 20.00.

"Nu mă simt în pericol deloc, nu am de ce să-mi fac probleme în ceea ce priveşte postul meu de antrenor principal. Nu plec de la Steaua, nu mă demite nimeni, fiţi siguri de asta. Cupa României şi Europa League sunt ca nişte bonusuri pentru mine, obiectivul principal este titlul", a spus Ilie Stan la conferinţa de presă de miercuri.

"Îl cred pe Gigi Becali dacă-mi va dubla salariul după acest meci. Echipa e deja făcută, dar o voi anunţa mâine, urmează să am o discuţie cu fiecare jucător, dar îmi doresc să fiu inspirat ca să putem întoarce rezultatul de la Bucureşti. Suntem pregătiţi pentru orice, am lucrat la antrenamente şi lovituri de departajare", a completat Ilie Stan.

"Am văzut şi jocul lor cu Vitesse din campionat cîştigat de ei cu 4-1. Au o echipă foarte bine organizată, cu trei mijlocaşi foarte mobili şi cu nişte atacanţi cu o poftă de gol ieşită din comun, drept dovadă că au înscris patru goluri şi asta contează foarte mult. Trebuie să avem aceeaşi atitudine, acelaşi presing bun, agresivitate", a afirmat Ilie Stan despre adversarul de joi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite