Ilie Stan: „Să avem continuitate în atitudine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan, bucuros după golul marcat Oţelului de Nikolici
Ilie Stan, bucuros după golul marcat Oţelului de Nikolici

Antrenorul Stelei, Ilie Stan, a comentat cu calm remiza de la Vaslui, una care nu-i ajută pe roş-albaştrii în clasamentul Ligii I.

„Dacă reuşeam să înscriem din penalty, cu siguranţă altul era rezultatul final. Îi apreciez pe jucătorii mei cum au intrat pe teren, pentru atitudinea de care au dat dovadă, păcat doar că n-am marcat. Important este să avem continuitate în această atitudine, în determinare. Trebuie să muncim mai mult şi să scăpăm de aceste probleme cu accidentările".
Referitor la faza penaltyului ratat de Florin Costea, Stan a spus că n-are ce-i reproşa jucătorului său. „Eu am stabilit ca executant să fie omul care se simte cel mai bine înainte de meci din punct de vedere psihic. Sunt sigur că el va redeveni cel care a fost. Sunt momente în timpul meciului în care văd şi eu cum reacţionează unii jucători în momente cheie, cum a fost cea a lui Florin. Nu sunt supărat pe el, este un jucător valoros".
Cât despre titularizarea lui Brandan în centrul defensivei, tehnicianul roş-albaştrilor a spus că a fost forţat de multiplele accidentări din lot dar s-a felicitat pentru că argentinianul a jucat corect.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite