Ilie Stan: "Fanii i-au înjurat pe jucători"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan inspirat în cele cinci decizii care au stopat seria neagră a Stelei
Ilie Stan inspirat în cele cinci decizii care au stopat seria neagră a Stelei

Jucătorii echipei Steaua, care au revenit, vineri seară, la Bucureşti, după deplasarea la Timişoara, au fost împiedicaţi să plece cu autocarul de la aeroport de câţiva fani ai formaţiei, care au cerut să discute cu fotbaliştii despre situaţia grupării.

Antrenorul Stelei, Ilie Stan, a declarat, vineri, într-o emisiune televizată, că a existat un incident la aeroportul Henri Coandă, la sosirea formaţiei de la Timişoara, însă a menţionat că cei aproximativ 10 suporteri prezenţi s-au liniştit repede după ce au discutat cu jucătorii.

"Nu au fost mulţi suporteri, au fost cam 10, cei mai pătimaşi. Sunt nemulţumiţi de ce se întâmplă şi au adresat nişte injurii jucătorilor, dar s-au liniştit repede după ce au discutat cu fotbaliştii", a spus Ilie Stan la Digi Sport.

Tehnicianul a recunoscut că situaţia echipei este una grea, menţionând că a fost surprins de unele lucruri pe care le-a găsit la Steaua, dar că speră să le pună la punct. "Jucătorii sunt trişti pentru faptul că nu reuşim să câştigăm, avem mulţi accidentaţi şi suspendaţi, ei sunt afectaţi de această situaţie. Sper ca până la meciul cu FC Braşov (n.r. - din etapa a XV-a) să ne revenim din punct de vedere psihic", a spus antrenorul.

Potrivit prosport.ro, jucătorii echipei Steaua, care au revenit, vineri seară, la Bucureşti, după deplasarea la Timişoara, au fost împiedicaţi să plece cu autocarul de la aeroport de câţiva fani ai formaţiei, care au cerut să discute cu fotbaliştii despre situaţia grupării.

Mai mulţi fani ai echipei Steaua i-au aşteptat pe jucători la aeroportul Henri Coandă, iar când aceştia au ieşit au aruncat cu fise de 10 bani înspre fotbalişti. În timp ce îi aşteptau, suporterii au cântat "Veşnica pomenire" şi alte refrene prin care ironizau jocul echipei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite