Ilie Stan: "Cu un ochi plâng, cu celălalt râd! A fost cea mai bună repriză a Stelei din ultimii ani! Vezi ce zice antrenorul de fraţii Costea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan
Ilie Stan

Antrenorul Stelei era foarte bucuros după meciul cu CFR, chiar dacă echipa sa a obţinut doar un egal. Acesta a spus că având această atitudine, Steaua poate chiar spera la titlu şi poate deveni echipa pe care o vrea Gigi Becali.

"Cu un ochi râd, cu celălalt plâng. Prima repriză a fost cea mai bună a Stelei din ultimii ani. Am pus presiune pe adversar, am avut ocazii, trei bare, dar în fotbal depinzi întotdeauna de noroc. Îmi felicit echipa pentru că am dat dovadă că suntem un grup unit şi îi felicit pentru determinare. Poate aşa a vrut Dumnezeu. Sperăm că va fi altceva cu Larnaca şi vom avea mai mult noroc. Am alergat până în minutul 90 şi nu cred că am dat dovadă de oboseală. Sunt foarte mulţumit de cum ne-am prezentat azi. Cu acest spirit fatntastic ne vom face fanii fericiţi. Oricum, am arătat altă atitudine", a afirmat bucuros Ilie Stan.

"Eliminările şi loviturile primite din partea CFR-iştilor au venit din încrâncenarea şi dorinţa echipelor de a câştiga. Asta este. Tănase are ochiul negru, dar pentru a câştiga tot, trebuie să ne sacrificăm. CFR are cel mai bun lot din Liga I, dar şi noi rămânem în obiectiv pentru titlu. Mihai Costea nu m-a scos pe mine, s-a scos pe el şi echipa", a mai punctat antrenorul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite